Wij vinden en verbinden Technisch Talent

Dienstverlening

Onze dienstverlening

Bij voorkeur op exclusieve basis

Talentplatvorm staat voor service, transparantie en het verbinden van persoonlijkheden met passende bedrijfsculturen. Bij voorkeur werken wij aan de hand van exclusiviteit om de prijs en kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Heb jij vertrouwen in ons en leg je een vacature voor een bepaalde overééngekomen periode exclusief bij ons neer, dan krijg jij deze exclusiviteit ook van ons. Geschikte kandidaten gaan dan ook alleen naar jou en niet naar soortgelijke bedrijven die dezelfde technisch specialisten zoekt. Het enige wat wij vragen is commitment van iedereen in het proces. .

Onze werkwijze

Deze hebben wij, los van onze kernwaarden die verderop uiteen worden gezet, onderverdeeld in 3 zaken waar wij waarde aan hechten: Persoonlijk contact, Vinden & Verbinden en Ondersteunen.

Persoonlijk contact

Tijdens persoonlijke gesprekken leert Talentplatvorm de kandidaat beter kennen en ontdekken wij meer over de mens die schuilt achter het talent. . Voor organisaties doen wij hetzelfde maar dan ontdekken wij de bedrijfscultuur en verbinden wij het aan een passend talenprofiel.

Vinden & verbinden

Zodra het profiel helder is kijken wij in onze talentenpool of we kandidaten hebben die kunnen passen. Mocht dat niet het geval zijn dan gaan wij op zoek naar de best passende technici en technisch leiders. De uiteindelijke verbinding leggen wij bij voorkeur in de vorm van een dienstverband voor het talent bij onze opdrachtgever. Uiteraard is het ook mogelijk om onze professionals (zzp’ers) op projectbasis in te lenen per uur.

Ondersteunen

Wij informeren en adviseren voortdurend bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast trainen wij onze kandidaten bij het solliciteren om hun talent duidelijk zichtbaar en herkenbaar te maken. Indien gewenst leveren wij ook de nodige testen en doen wij aan jobcoaching. Nadat de verbinding tussen talent en organisaties is gelegd, komen wij regelmatig langs om deze optimaal te waarborgen.


Onze kernwaarden

Talentplatvorm heeft drie kernwaarden: Onafhankelijkheid, Transparantie en Vertrouwen.

Onafhankelijkheid

Wij bieden de mogelijkheid om ons talent rechtstreeks aan te nemen, onafhankelijk van langdurige inleencontracten. Als organisatie of professional kun je zelf kiezen wat voor constructie (contractvorm) het beste past. Uiteraard adviseert Talentplatvorm hierin. Geen opgelegde regels en afspraken door een hoofdkantoor die op afstand regeert. Bij ons krijg je vrijheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid wat voor jou veel kosten kan besparen.

Transparantie

Wij bieden vrijheid en transparantie door je een pakket te laten kiezen met bijbehorend tarief. Zo bepaal je zelf wat je betaalt en wat het oplevert. Geen verrassingen achteraf, maar je weet altijd waar je aan toe bent.

Vertrouwen

Wij geven onze hoogopgeleide technici & leidinggevenden het vertrouwen om (discreet) bij ons te solliciteren. Wij helpen ze bij het verder vorm geven van hun carrière en vooral bij het maken van de beste keuze. Hetzelfde doen wij voor organisaties. De belangrijkste wens en voorwaarde die wij daarbij stellen is ‘commitment’ van alle partijen om samen het gewenste doel te behalen. Voor Talentplatvorm is dat de basis voor vertrouwen.

“Talentplatvorm staat voor transparantie, onafhankelijkheid, wederzijds vertrouwen & commitment”

Plaats een vacature

Heb jij een vraagstuk of vacature waarbij wij jouw zorgen in de zoektocht volledig uit handen kunnen nemen? Je wilt één gesprekspartner die jou begrijpt, weet waar hij over praat en een brede trackrecord heeft wat betreft ervaring sinds 2003. Talentplatvorm vindt en verbindt de meest gepassioneerde, gedreven technici en leidinggevenden met jouw technische vacature of interim opdracht.

Wat doen wij bij een exlusieve vacature

  • Wij zetten je vacture breed uit via onze kanalen
  • Je komt op onze VacatureAlert (1100 ontvangers)
  • Wij maken een vacature video voor op de website en verspreiden deze via de Social Media kanalen
  • Wij kijken in onze Talentpool of daar een geschikt kandidaat tussen zit
  • Vaste pakket prijzen
  • Wij houden je op de hoogte van onze zoektocht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief vol zingeving

Wil je regelmatig op de hoogte worden gehouden over alles wat Talentplatvorm jou te bieden heeft? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze is zowel voor kandidaten als bedrijven en zit vol inspiratie en zingeving. Waarom doen wij wat we doen, hoe blijf je gelukkig in je werk, maak je zaken bespreekbaar met je werkgever. Daarnaast hebben we ook regelmatig een leuke actie waarbij wij jou belonen als je helpt het juiste talent te vinden.

Met deze bedrijven werken wij o.a. samen