Talent Profiel

“Ontdek Hendrik, Lead Electrical System Engineer”

Als eerste op de hoogte van nieuwe profielen?

Hendrik

Regio:

Omschrijving kandidaat

Deze Elektronica specialist is de laatste jaren doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Zijn huidige functie is wat in ontwikkeling en zijn hoofdtaak is op dit moment Scrum Product Owner, waarbij hij een nieuw software team van 4 man van werk voorziet. In de afgelopen 9 jaar is hij altijd verantwoordelijk geweest voor de Engineering afdeling. Naast system engineer is hij lid van het “steering commite” waarin op hoger niveau de product roadmap wordt vastgelegd. Het is zijn bewuste keus om weer een stap te zetten richting een technisch coördinerende functie binnen Engineering. Coachend functioneel sturen i.c.m. ontwerp en projectcoördinatie.

Ik ben

Een natuurlijk functioneel leider, software ontwikkelaar, systemisch denker en practicus

Ik wil

Met een team van gemotiveerde mensen iets moois neerzetten. Ontwerpen, engineeren i.c.m. eventueel lead/sturing.

Ik kan

Mensen motiveren, in hun kracht zetten en mijzelf op een tweede plaats zetten.

Ervaring

Lead System Engineer –  Scrum product owner

opstellen van product specificaties, testen van geïmplementeerde functies.  2e lijns customer support, technische vraagbaak

Manager Engineering / Lead System engineer

Communicatie met toeleveranciers, programmeren van PLC’s. Opstellen technische product specificaties. Managen van engineerings projecten. 2e lijns customer support. Dagelijkse leiding interdisciplinair engineering team

Production / R&D manager

Verantwoordelijk verbeteren productie proces van projected capacitive touchscreens, algehele dagelijkse bedrijfsleiding, programmeren van PLC’s.

Design Engineer / R&D manager

Product ontwikkeling van projected capacitive touchscreens, klanten support, verzorgen van product trainingen, programmeren van PLC’s.

Engineer Manufacturing and Test
Elektronica hardware ontwikkeling, embedded software ontwikkeling, ondersteunen van productie, ontwikkelen test apparatuur en procedures.

Enthousiast en wil je meer weten?

Ben je enthousiast geworden over Hendrik en wil je graag meer informatie of in contact komen met dit talent, dan verbinden wij jou graag aan elkaar. Als je het reactie formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om meer te vertellen. Voor vragen over Hendrik kun je ook bellen met David Toering op telefoonnummer 0512 20 20 08.

Wij verbinden jou aan uitdagende functies
die echt bij jouw persoonlijkheid passen!

Talentplatvorm is anders dan wat je kent. Wij richten ons namelijk minder op ‘data-driven recruitment’ maar zetten bedrijfsculturen en persoonlijkheden centraal. Wij zijn er van overtuigd dat werk leuk moet zijn, maar ook moet passen bij de dingen waar jij energie uit krijgt. Waar je in je kracht wordt gezet en gewaardeerd. Daarom screenen wij al onze vacatures op een aantal punten. Zodat jij weet dat je bij een werkgever komt die ook echt bi jou past!

 • Jij als persoon staat bij ons centraal
 • Kijken wat bedrijfscultuur is
 • Hoe gaat de werkgever om met
  ex collega / afscheid nemen
 • Wat is financiële positie van het bedrijf
 • Omgang met mensen. Hoe wordt ik ontvangen, hoe gaan mensen met elkaar om
 • Wat is de aanleiding van de vacature?
  Vervanging of uitbreiding
 • Organigram, hoe zie bedrijfsstructuur in elkaar

Functies die echt bij jouw persoonlijkheid passen!

Talentplatvorm is anders dan wat je kent. Wij richten ons namelijk minder op ‘data-driven recruitment’ maar zetten bedrijfsculturen en persoonlijkheden centraal. Wij zijn er van overtuigd dat werk leuk moet zijn, maar ook moet passen bij de dingen waar jij energie uit krijgt.

 • Jij als persoon staat bij ons centraal
 • Kijken wat bedrijfscultuur is
 • Hoe gaat de werkgever om met
  ex collega / afscheid nemen
 • Wat is financiële positie van het bedrijf
 • Omgang met mensen. Hoe wordt ik ontvangen, hoe gaan mensen met elkaar om
 • Wat is de aanleiding van de vacature?
  Vervanging of uitbreiding
 • Organigram, hoe zie bedrijfsstructuur in elkaar
Lees meer

Bekijk ook eens deze Talenten