Talent Profiel

“Ontdek Jonathan, Projectleider | Reliability Engineer | Continuous Improvement”

Als eerste op de hoogte van nieuwe profielen?

Jonathan

Regio:
Eigenschappen: | | |

Omschrijving kandidaat

Deze HBO+ Technische Bedrijfskunde heeft daarna nog twee jaar aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen gestudeerd. Hij is sterk in het plannen schrijven voor grote projecten. Aanschaf nieuwe machines, uitbreiden machinelijnen, 5 jarenplan schrijven, welke investeringen wanneer gebudgetteerd worden. Zijn uitdaging ligt binnen het preventieve onderhoud, maintenance, reliability, continous improvement, procesverbetering en het strategische bedrijfskundige deel. In 2024 heeft hij zijn opleiding Lean Greenbelt afgerond. Beschikbaar in overleg.

Ik ben

creatief, oplossingsgericht, motivator

Ik wil

projecten uitvoeren, investerings- en budget aanvragen regelen, coördineren en regelen.

Ik kan

mensen in beweging krijgen door mijn enthousiasme. Breed betrokken zijn in een project. Van aanvraag tot oplevering.

Ervaring

Projectengineer

Ideeën van de interne klant vertalen naar een uitvoerbaar investeringsproject voor de productielocatie. Hierbij moet rekening gehouden worden met de eisen van de diverse interne stakeholders. Tijdens dit proces ben ik als project engineer verantwoordelijk van de budgetaanvraag tot aan de oplevering aan de interne klant. Ook valt het portfoliomanagement van de investeringsprojecten onder de verantwoording van mij.  Samenstellen en aanvragen van het investeringsbudget van investering en of verbeterprojecten. Na interne goedkeur van de budgetaanvraag verantwoordelijk voor de uitvoering en oplevering naar productie.

Projectleider

 • Verantwoordelijk voor diverse investeringsprojecten vanaf de interne aanvraag tot aan de oplevering. Deze investeringsprojecten worden gedefinieerd vanuit een interne verbeterbehoefte.
 • Vanaf de pre-engineeringsfase verantwoordelijk voor het ontwerp en de leveranciersselectie van een nieuw te plaatsen warmtewisselaar met bijbehorend leidingwerk en appendages.
 • Vervanging bij vertrekkend project manager. In deze rol lag de nadruk op bewaken van de voortgang van het ontwerp en de bouw van diffusie ovens voor zonnecellen en halfgeleiders.
 • Het realiseren van het door de klant gewenste proces. De hoofdtaak is zorgen dat het project op tijd, binnen budget en met de beoogde kwaliteit wordt afgerond. Enkele andere taken zijn; het opstellen van een P&ID, het verzorgen van de interne opdracht naar de engineeringafdeling en het selecteren en aansturen van onderaannemers en tijdens installatie het aansturen van de commissioning engineers.
 • Zorg dragen voor een succesvol verloop van projecten vanaf de overdracht tot de oplevering. Enkele taken van deze functie zijn het onderhouden van het klantcontact gedurende het hele project, het aansturen van de engineering- en productieafdeling, zorgen voor de documentenstroom richting de opdrachtgever en het inkopen van materialen die benodigd zijn voor de productie. Dit alles met als doel het project tijdig, binnen budget en met de gewenste kwaliteit af te leveren bij de klant.

Systems engineer, Manager projectbeheersing

Het inrichten van de projectprocessen en zorg dragen voor de naleving daarvan. Kerntaken zijn het bepalen van de verificatie en validatie strategie om aan de eisen uit het contract te voldoen. Het verstrekken van de correcte uitgangspunten voor het ontwerp en realisatie en er voor zorgen dat deze informatie op de juiste wijze behandeld en nageleefd wordt, zodat het project van ontwerp tot oplevering goed verloopt.

Projectcoördinator

Het leiden van projecten voor de installatie en levering van vuurvaste materialen in industriële toepassingen voor diverse voornamelijk internationale klanten. De focus van deze functie lag voor de start van de installatiewerkzaamheden op het aansturen van de engineeringafdeling, het zorgen voor een correcte en tijdige levering van de te installeren materialen en het selecteren en coördineren van onderaannemers. Gedurende de realisatie lag de focus op het bewaken van de kwaliteit, voortgang en het budget.

Nevenactiviteiten

Actief vrijwilliger bij watersportvereniging waaronder lid van 2 commissies; 1 organiseert jaarlijks twee zeilevenementen voor ongeveer 60 skûtsjes en 40 aken waar hij tevens de rol van wedstrijdleider vervult. De andere commissie is de Skûtsje commissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de 2 wedstrijden die tijdens het SKS kampioenschap worden gevaren.

Enthousiast en wil je meer weten?

Ben je enthousiast geworden over Jonathan en wil je graag meer informatie of in contact komen met dit talent, dan verbinden wij jou graag aan elkaar. Als je het reactie formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om meer te vertellen. Voor vragen over Jonathan kun je ook bellen met David Toering op telefoonnummer 0512 20 20 08.

Wij verbinden jou aan uitdagende functies
die echt bij jouw persoonlijkheid passen!

Talentplatvorm is anders dan wat je kent. Wij richten ons namelijk minder op ‘data-driven recruitment’ maar zetten bedrijfsculturen en persoonlijkheden centraal. Wij zijn er van overtuigd dat werk leuk moet zijn, maar ook moet passen bij de dingen waar jij energie uit krijgt. Waar je in je kracht wordt gezet en gewaardeerd. Daarom screenen wij al onze vacatures op een aantal punten. Zodat jij weet dat je bij een werkgever komt die ook echt bi jou past!

 • Jij als persoon staat bij ons centraal
 • Kijken wat bedrijfscultuur is
 • Hoe gaat de werkgever om met
  ex collega / afscheid nemen
 • Wat is financiële positie van het bedrijf
 • Omgang met mensen. Hoe wordt ik ontvangen, hoe gaan mensen met elkaar om
 • Wat is de aanleiding van de vacature?
  Vervanging of uitbreiding
 • Organigram, hoe zie bedrijfsstructuur in elkaar

Functies die echt bij jouw persoonlijkheid passen!

Talentplatvorm is anders dan wat je kent. Wij richten ons namelijk minder op ‘data-driven recruitment’ maar zetten bedrijfsculturen en persoonlijkheden centraal. Wij zijn er van overtuigd dat werk leuk moet zijn, maar ook moet passen bij de dingen waar jij energie uit krijgt.

 • Jij als persoon staat bij ons centraal
 • Kijken wat bedrijfscultuur is
 • Hoe gaat de werkgever om met
  ex collega / afscheid nemen
 • Wat is financiële positie van het bedrijf
 • Omgang met mensen. Hoe wordt ik ontvangen, hoe gaan mensen met elkaar om
 • Wat is de aanleiding van de vacature?
  Vervanging of uitbreiding
 • Organigram, hoe zie bedrijfsstructuur in elkaar
Lees meer

Bekijk ook eens deze Talenten