De mens achter de naam

Over Talentplatvorm

Talentplatvorm in het kort

Talentplatvorm is ontstaan vanuit jarenlange ervaring (sinds 2003) in de bemiddeling van talentvolle hoogopgeleide technici en leidinggevenden binnen de techniek. We zetten een positieve intentie neer van ‘gelukkige arbeidsrelaties creëren’. Ambities, presteren en winnen zijn voor ons lang niet zo belangrijk. Wij vinden & verbinden latent oriënterend talent dat een ander nog niet kent! Hierin geloven wij dat bezieling daadwerkelijk zorgt voor de beste verbinding tussen talent en organisatie. Bij voorkeur werken wij aan de hand van exclusiviteit voor een zo hoog mogelijke scoringskans en een laag afbreekrisico. Zo kunnen we de prijs en kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Wij bieden jou dan ook exclusief en als enige dat ene talent aan waar de rest van de markt ook naar vraagt. Het enige wat wij vragen is commitment van alle partijen in het proces.

Bij ons staat de mens altijd centraal

Wij signaleren dat de vorm van recruitment in de markt verandert van persoonlijk contact naar steeds meer automatisering waaronder ‘Data Driven Recruitment’. Mensen worden vaak niet meer persoonlijk gevonden, benaderd en gesproken maar via algoritmes geselecteerd op harde criteria. Talentplatvorm gelooft meer in ‘Retro Headhunting’. Een techneut wordt op een avond of weekend benaderd en voelt zich gevleid. Er is immers interesse in hem/haar vanuit de markt. Met een beetje gezonden spanning ontstaat direct een heel mooi, open en diepgaand gesprek.

Reunie recruitment

Talentplatvorm spreekt inmiddels al over ‘reunie recruitment’. “Kandidaten die bijvoorbeeld 10 jaar geleden door ons zijn geplaatst komen weer terug omdat ze weer latent op zoek zijn naar iets anders. Tevens komen ze vaak via via bij ons terecht of middels het referralprogramma van Talentplatvorm”.

Onze kernwaarden

Talentplatvorm heeft vier kernwaarden: Onafhankelijkheid, Transparantie, Vertrouwen en Vrijheid


David Toering

Ik heet David en ben getrouwd met Marloes en vader van een zoon en dochter. Wij leven bewust en betrekken onze kinderen hier zoveel mogelijk in. Wat voor hun op dat moment passend is en niet wat volgens de boekjes hoort bij een bepaalde leeftijd. Het innerlijke kind laten we zoveel mogelijk naar boven komen waardoor de energie bij iedereen blijft stromen. Zo nemen we ze mee naar de Hunebedden tour van Ard Pisa, een ijsbad- en drumsessie voor kinderen maar houden we ook een ouder-kind yogavakantie met meerdere gezinnen in Zuid Frankrijk.

Een ieder mag leren op zijn gevoel en intuïtie af te gaan i.p.v. te blijven onderzoeken om bevestiging te krijgen vanuit de ratio. Ook de brandstof van ons lichaam, wat we ons hele leven meenemen, vinden we belangrijk. Hierbij eten we hoofdzakelijk onbespoten, biologisch voedsel bij voorkeur rechtstreeks van de boer. We steunen de circulaire economie door van degelijk gebruikt speelgoed van hout gebruik te maken, i.p.v. nieuw van plastic. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn mijn vrouw en kinderen, Richard de Leth (OERsterk vitaliteit & gezondheid) en Tibo Olgers (Business & mental trainer/coach).

Onze levenswijze van innerlijke kracht probeer ik zoveel mogelijk door te voeren in mijn bedrijfsvoering en werkwijze. Onze gesprekken met kandidaten verlopen heel organisch en mogen de diepgang opzoeken. Waarom ben jij juist nu op deze aarde gekomen en met welke missie? Dit is wel de essentie om alles uit je leven te halen wat er in zit. Mocht je nog niet toe zijn aan de onderliggende lagen, wees gerust alles op zijn tijd. Wij gaan in op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Het lijkt me leuk om je te leren kennen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief vol zingeving

Wil je regelmatig op de hoogte worden gehouden over alles wat Talentplatvorm jou te bieden heeft? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze is zowel voor kandidaten als bedrijven en zit vol inspiratie en zingeving. Waarom doen wij wat we doen, hoe blijf je gelukkig in je werk, maak je zaken bespreekbaar met je werkgever. Daarnaast hebben we ook regelmatig een leuke actie waarbij wij jou belonen als je helpt het juiste talent te vinden.

Met deze bedrijven werken wij o.a. samen