Referralprogramma Talentplatvorm

Tip ons en beloon jezelf

Wij geloven in delen is het nieuwe hebben!

Talentplatvorm werkt met vaste ambassadeurs op de technische Noordelijke arbeidsmarkt binnen een straal van ca. 60 km rondom Drachten. Ervaren zelfstandigen die in een specifiek technisch vakgebied expert zijn en een groot netwerk hebben. Denk aan  Hightech bedrijven, Machine- en Apparatenbouw, (proces) Industrie, de Maritieme sector, bouw- en installatietechniek, Food & Pharma en overige technische productiebedrijven.

Ze openen deuren binnen technische bedrijven die anders misschien voor ons gesloten bleven.  Deze ambassadeurs zijn expert binnen een specifieke branche en weten precies wat een bedrijf wil en zoekt.  Tegelijk kent onze ambassadeur interessante latent werkzoekenden met een vaste baan.

Leg jij als ambassadeur via jouw netwerk exclusief een vacature bij ons neer, is deze nog niet in beeld bij Talentplatvorm en wordt deze door ons ingevuld? Dan krijg jij 10% van de omzet.

Stuur jij als ambassadeur ons een interessante kandidaat door die vervolgens door ons wordt geplaatst bij een werkgever? Dan krijgt je en de geplaatste kandidaat éénmalig een kadobon naar keuze van € 500,-.

Wordt jij ook ambassadeur en kun je ons helpen? Neem dan contact met ons op

Contact

Naam(Vereist)

Onze Vacatures in Noord-Nederland