Wij vinden en verbinden Technisch Talent

Latent op zoek naar een
nieuwe uitdaging in de techniek?

Jij als mens staat centraal

Talentplatvorm is anders dan anders. Wij zetten bedrijfsculturen en persoonlijkheden centraal. Tegelijk vinden wij ‘data-driven recruitment’ niet zo belangrijk. Onze overtuiging is dat je uit een persoonlijk gesprek veel meer haalt dan via algoritmes of een “afvink gesprek” via een cv. Werken met bezieling is waar een mens energie van krijgt. Bedrijven screenen wij o.a. op inhoeverre ze personeel in hun kracht zetten en dat ze zich gehoord en gewaardeerd voelen. Onze gesprekken zijn geen intakes maar diepgaande ‘Carriere Adviesgesprekken’ Nadat wij een aanvraag krijgen voor een technische vacature vanuit de markt, screenen wij het desbetreffende bedrijf vooraf. Zo weet jij als (latent) werkzoekende techneut precies wat je mag verwachten. Wel zo handig voordat je jouw huidige baan op zegt.

Ontdek jouw marktwaarde!

Je werkt al een tijd bij je huidige werkgever en op zich bevalt het wel. Misschien is het allemaal wel stabiel en acceptabel. Klinkt oké en tegelijk niet heel enthousiast, gedreven en vooruitstrevend. Eigenlijk loop je wat vast in jezelf. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en waar liggen mijn kansen in de markt. Je bent nieuwsgierig naar jouw marktwaarde. Wij gaan ècht persoonlijk met je in gesprek en verkennen vervolgens jouw marktwaarde via onze inmiddels bekroonde Talentalert®. Indien gewenst kom je geheel anoniem met een kort profiel op deze alert die elke eerste maandag van de maand om 12.00 uur (tijdens het luchtalarm) naar 700 technische bedrijven gaat. (jouw werkgever krijgt hem niet). Bovendien plaatsen wij jou in onze online etalage waar kandidaten zich geheel vrijblijvend, anoniem en discreet kunnen pitchen voor honderden bedrijven op sneupen. Eng en spannend? Nee joh. Wij doen het desnoods voor je en je wordt niet herkend. Jij hoeft alleen maar af te wachten welke bedrijven op jou reageren. Dit is volledig anoniem en de namen die wij gebruiken zijn pseudoniem om jouw identiteit te bewaken.

Wat krijg je van ons

  • Één-op-één gesprek gericht op intrinsieke motivatie
  • Stukje coaching
  • Je komt op onze TalentAlert (700 ontvangers)
  • Anonieme Kandidaten pagina met marktwaarde verkenning
  • Bewustwording van jouw talenten en toegevoegde waarde

Creëren is het nieuwe Solliciteren

Staat jouw droom vacature niet op onze website? Talentplatvorm creëert vacatures op maat. Wij kijken namelijk graag samen met jou en onze opdrachtgevers wat echt wat bij jou past! Benieuwd hoe dit werkt?
Ik kom graag met je in contact

Meld je aan voor onze VacatureAlert

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van exclusieve vacatures in de techniek? Meldt je dan aan voor onze succesvolle Vacature-alert! Deze vacatures worden vrijblijvend met je gedeeld, zodat je volledig wordt ontzorgd in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Geef je snel op en ontvang met regelmaat een automatische update.

Onze Vacatures in Noord-Nederland

“Ware geluk zit in de dingen
die je doet wat je echt leuk vind!”