Wij vinden en verbinden Technisch Talent

Opzoek naar het juiste talent?

Jouw bedrijf staat centraal

Talentplatvorm is anders dan wat je wellicht gewend bent. Wij zetten bedrijfsculturen en persoonlijkheden centraal en richten ons juist niet op ‘data-driven recruitment’. Onze overtuiging is, dat je uit een persoonlijk gesprek veel meer haalt dan via algoritmes of een “afvink gesprek” aan de hand van een cv. Werken met bezieling is waar iedereen energie van krijgt. Zet mensen in hun kracht en zorg dat ze zich gewaardeerd voelen. Na de werving, screenen wij vervolgens onze talentvolle technici op een aantal punten zodat jij als werkgever altijd weet dat ambitie en persoonlijkheid past binnen jouw bedrijfscultuur. Op deze manier creëren wij langdurige werkverbanden waar gewenst.

Plaats een vacature

Heb jij een vraagstuk of vacature waarbij wij jouw zorgen in de zoektocht volledig uit handen kunnen nemen? Je wilt één gesprekspartner die jou begrijpt, weet waar hij over praat en een brede trackrecord heeft wat betreft ervaring sinds 2003. Talentplatvorm vindt en verbindt de meest gepassioneerde, gedreven technici en leidinggevenden met jouw technische vacature of interim opdracht.

Wat doen wij bij een exclusieve vacature

  • Wij nemen je zorgen in je zoektocht volledig uit handen
  • Jouw vacature wordt breed uitgezet via onze kanalen
  • Jou technische vacature komt op onze VacatureAlert met 1100 latent oriënterende technici
  • Wij maken een vacature video voor op de website en verspreiden deze via de Social Media kanalen
  • Wij kijken in onze Talentpool of daar een geschikt kandidaat tussen zit
  • Pakket prijzen gebaseerd op de zwaarte van de functie
  • Wij houden je op de hoogte van onze zoektocht

Werk met ons samen

Creëren is het nieuwe solliciteren! Regelmatig spreken wij hele geschikte kandidaten. Het komt steeds vaker voor dat er geen concrete vacante vacature is bij een bedrijf maar dat deze organisatie onbewust toch latent zoekende is. Wij brengen je graag op de hoogte van ons latent oriënterende talent dat een ander nog niet kent! Jij kunt dan proactief hier op inspelen. Sommige bedrijven zijn zo flexibel, dat zodra wij met een passend talentprofiel komen er samen een vacature op maat wordt gemaakt. Wil jij dit ook, dan komt Talentplatvorm graag met jou in contact voor een verdere kennismaking.

Meld je aan voor onze Talentalert®

Elke eerste maandag van de maand om 12.00 uur (tijdens het luchtalarm)

Wil jij op de hoogte worden gebracht van exclusieve hoogopgeleide technische talenten? Meldt je dan aan voor onze succesvolle Talentalert! Meer dan 700 ondernemers gingen je voor. Onze ervaren technici en leidinggevenden worden gratis en vrijblijvend met jou gedeeld zodat wij je zorgen in je zoektocht volledig uit handen nemen.

Sneup in onze kandidaten etalage

“Ware geluk zit in de bezieling en dingen
die je doet wat je echt leuk vindt!”