Wij vinden en verbinden Technisch Talent

Bedrijfsculturen

Wij kennen de bedrijfsculturen

Waarde hechten aan het ontdekken van culturen.

Talentplatvorm vindt ondernemende technici in Noord Nederland. Tijdens elk gesprek dat wij voeren komt de interne bedrijfscultuur van meerdere bedrijven ter sprake. We kennen de organisaties die actief zijn in de techniek van binnen en van buiten en zullen je vooraf eerlijk adviseren om er wel of niet te solliciteren.

Voor technische werkgevers geldt dat Talentplatvorm onder andere via executive search, pro-actief, discreet en vertrouwelijk het technisch talent vindt. We spreken onze techneuten en technisch leidinggevenden altijd persoonlijk op ons eigen kantoor in Drachten. Geen snelle doorstuuracties richting opdrachtgever van gevonden ongeziene jobboards-kandidaten. Wij weten je haarfijn te vertellen wat het gedrag en de drijfveren zijn van ons talent.

Reunie recruitment

“Kandidaten die bijvoorbeeld 10 jaar geleden door ons zijn geplaatst komen weer terug omdat ze weer latent op zoek zijn naar iets anders. Tevens komen ze vaak via via bij ons terecht of middels het referralprogramma van  Talentplatvorm”, aldus David.

“Solliciteer eerst op een bedrijfscultuur en daarna op een vacature””

“Creeeren is het nieuwe solliciteren “

“creëren is het nieuwe solliciteren”

Soms zijn vacatures door bedrijven al breed uitgezet, zijn ze al een tijd op zoek en is het profiel in beton gegoten. Talentplatvorm gaat niet mee in deze vorm van zoeken. “Wij draaien het liever om. Onze gesprekken met latent oriënterende technici zijn geen intakes maar carrière adviesgesprekken. Hiermee gaan we direct al de diepte in: Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik. Er ontstaat vanuit intrinsieke motivatie een ambitie. We maken van dit gesprek een bijzonder profiel en lanceren dit via o.a. de Talentalert geheel discreet, anoniem en vrijblijvend richting de markt. Hiermee wordt niet gezocht vanuit een dichtgetimmerd stukje tekst (Lees: functieprofiel) maar creëren wij vacatures in de markt die er nog niet zijn. Latente onbewuste vacatures bij bedrijven maken wij bewust.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief vol zingeving

Wil je regelmatig op de hoogte worden gehouden over alles wat Talentplatvorm jou te bieden heeft? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze is zowel voor kandidaten als bedrijven en zit vol inspiratie en zingeving. Waarom doen wij wat we doen, hoe blijf je gelukkig in je werk, maak je zaken bespreekbaar met je werkgever, enz. Daarnaast hebben we ook regelmatig een leuke actie waarbij wij jou belonen als je ons helpt te vinden naar het juiste talent.

Met deze bedrijven werken wij o.a. samen